skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Pelletkachel

Een pelletkachel, alle kleine beetjes helpen

Een pelletkachel maakt vaker deel uit van een woning. De populariteit komt door de toegenomen roep om kwaliteit en duurzaamheid. Een pelletkachel is dan uitstekend geschikt voor milieubewust stoken. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is gevestigd in de Zaanstreek. We zien de laatste jaren steeds meer klanten die overgaan tot de aanschaf van een pelletkachel. De pelletkachel wordt gestookt op houtpellets. Daar zit nou precies de CO2 besparing. Het verbranden van de pellets levert namelijk net zoveel CO2-uitstoot als het hout tijdens de levenscyclus al heeft opgenomen. Dat is toch een heel stuk beter dan hout laten verrotten? Deyle levert daarom met veel voldoening pelletkachels aan particulieren en bedrijven. Zo leveren we met elkaar de bijdrage die nodig is om de milieubelasting door het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen.

De pelletkachel heeft de toekomst

Wie overgaat tot de aanschaf van een pelletkachel maakt een keuze voor milieubewust stoken.
De aanschafkosten worden binnen een aantal jaren terugverdiend. Toch is geld voor veel mensen niet de reden om een pelletkachel te kopen. Daar telt veelal het milieubewust verwarmen mee. Daarnaast zijn pelletkachels goed voor een gezellige sfeer.

Waarom u pelletkachels koopt bij Deyle

Deyle BV is u graag van dienst met een pelletkachel. Of kies voor een van onze andere kachels en haarden. We zetten onze service en dienstverlening voor u op een rij:

  • Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel
  • U ontvangt de beste prijs voor het beste totaalpakket
  • Bij ons vindt u alleen de beste merken kachels en haarden
  • Wij zijn uw specialist voor de pelletkachel
  • Jarenlange ervaring en praktische oplossingen

We vertellen u graag meer over de pelletkachel. Of over een van onze andere producten. Of over ons totaalpakket en hoe we dit bij u kunnen toepassen. Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

Pelletkachel

Kies een pelletkachel van Deyle en neem contact met ons op

Heeft u een gedegen advies nodig? Zoekt u uitgebreide keuze in pelletkachels? Wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit? Vindt u service en garantie belangrijk? Kies dan voor loodgieters- en installatietechniek Deyle. Wij bieden u een uitgebreide showroom in de Zaanstreek. Om precies te zijn, we zijn gevestigd in Koog aan de Zaan. Kom langs tijdens de openingstijden. Deze vindt u op de website. Telefonisch vooraf een afspraak maken kan natuurlijk ook. Hiervoor belt u met telefoonnummer 075-6163668. Dit nummer belt u ook als u eerst meer informatie wenst. Wij zijn uw specialist in rookkanalen, kachels en haarden. Ook voor uw pelletkachel gaat u naar Deyle.

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top