skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Purmerend

Investeren in duurzaamheid met een houtkachel in Purmerend

In Purmerend worden door Deyle pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels geleverd. Als loodgieters- en installatietechniek specialist met zorg en aandacht voor duurzaamheid zorgen we ook voor uw cv-kachel, combineren verwarmingssystemen, bijvoorbeeld met de openhaard, zorgen voor het optimaal functioneren van uw gaskachels en houtkachels op andere energiebronnen, zoals zonne-energie en levert het vakmanschap dat nodig is om te zorgen voor een top duurzaam resultaat. Wij geloven in de duurzaamheid van onze kachels en haarden en leveren met onze expertise graag een bijdrage aan de vermindering van milieubelasting en uw persoonlijke comfort in verwarmingssystemen in Purmerend. Dat doen we overigens niet alleen in Purmerend, maar op tal van plaatsen in Noord-Holland.

Deyle staat voor vakmanschap in Purmerend

In Purmerend en op andere plaatsen merkt u vermoedelijk ook dat er veel bedrijven bezig zijn met duurzaamheid. Niet bij al die bedrijven is ook sprake van vakmanschap en kwaliteit en service in dienstverlening. Bij Deyle vinden we het erg belangrijk dat u bij ons in ieder geval een hoog niveau aan kwaliteit en vakmanschap krijgt. Daarbij zorgen we voor de beste materialen, de beste merken in dat deel van de markt en ons vakmanschap. Dit houden we overigens voortdurend op peil en daarvoor volgen we regelmatig bijscholing en nemen we deel aan trainingen van onze leveranciers. Daar profiteert u als klant natuurlijk optimaal van.

Ons aanbod in dienstverlening in Purmerend

De beste merken, de beste materialen en gedegen kwaliteit en vakmanschap. Daar staan we bij Deyle als een huis voor. Dit passen we bij al onze dienstverlening en op onze kachels en haarden toe. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gaskachels en gashaarden
 • Uw nieuwe openhaard of de verbouwing van uw openhaard
 • Het aanleggen van een rookkanaal of de vernieuwing van rookkanalen
 • Houtkachels van de beste kwaliteit met de beste innovaties
 • Pelletkachels met advies en de beste pellets om te zorgen voor optimaal gebruik

Uw specialist in kachels en haarden in Purmerend

Loodgieters- en installatietechniek Deyle is uw specialist in duurzame verwarmingssystemen in Purmerend en andere plaatsen in Noord-Holland. Wij zorgen voor duurzaamheid in pelletkachels, houtkachels, gaskachels en ook gashaarden, uw openhaard en de cv-kachel in uw huis of kantoor in Purmerend, kan rekenen op onze specialistische kennis en vakmanschap. Wilt u meer weten of een afspraak plannen? Neem dan contact op met Deyle via telefoonnummer 075-6163668. U bent vanuit Purmerend natuurlijk ook snel bij onze showroom in de Zaanstreek.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top