skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Rookkanaal bouwen

Kies voor een echte klusser

Wilt u een rookkanaal laten bouwen? Kies dan voor een echte klusser. Hiermee bedoelen wij iemand die aangesloten is bij een bedrijf. En gekwalificeerd en gecertificeerd is. De vakmensen van Deyle Loodgieters BV zijn dat allemaal. U weet daardoor zeker dat u kwaliteit krijgt. Het kost aanvankelijk wellicht wat meer dan die handige buurman. Die wil immers wel voor een kratje bier een rookkanaal aanleggen. Maar uiteindelijk bent u veel voordeliger uit. Wist u namelijk dat er verschillende voorschriften gelden? Als uw rookkanaal niet gebouwd is volgens die voorschriften, bent u niet verzekerd tegen bijvoorbeeld brand. Beeldt u eens in welke extra kosten u daarvoor kwijt bent. Laat dit product dus bouwen door een échte klusser. Een klusser van Deyle.

Een rookkanaal bouwen vergt kennis en ervaring

Zoals gezegd is het van belang het bouwen van een kanaal over te laten aan een professional. Zelf bouwen kan echter eventueel ook. Zorg dan wel dat u voldoende door ons geadviseerd en begeleid wordt. Zo voorkomt u eventuele foutjes. Het beste materiaal vindt u ook bij Deyle. Of dus zelf aan de slag wilt, of de hele klus uit wilt besteden: Deyle is uw partner. Wij weten ook precies wat er mogelijk is op het gebied van rookkanalen. Heeft u nog geen rookkanaal, en wilt u er een laten bouwen? Dan wordt meestal gekozen voor een dubbelwandig RVS kanaal. Een traditioneel opgemetseld rookkanaal van steen kan natuurlijk ook. U vraagt, wij bouwen!

rookkanaal bouwen

Waar rook is, is vuur

Een rookkanaal aanleggen is onvermijdelijk als u een kachel of haard in uw kamer heeft. Een lekker knisperend vuurtje, waar u geheel veilig van kunt genieten. Dat allemaal dankzij een goed functionerend kanaal voor de rook. Heeft u nog geen kachel of haard in de kamer staan? Of wilt u een nieuwe? Ook dan ben u bij Deyle aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

 • Pelletkachel
 • Houtkachel
 • Gashaard
 • Gaskachel
 • CV-kachel

Wij helpen u graag uw rookkanaal te bouwen

Kortom, wat u ook gedaan wilt hebben aan uw warmtebron in huis: wij helpen u. Onze specialisten hebben al jaren ervaring en actuele kennis. Velen voor u hebben de kwaliteit van Deyle Loodgieters BV al ingeschakeld. Volgt u ook? Bel ons dan snel via telefoonnummer 075-6163668. Maak een afspraak of vraag naar meer informatie. Wij bezoeken u graag om uw rookkanaal te bouwen!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top