skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Rookkanaal installeren

Zo vindt de rook zijn weg naar buiten

Soms is het onvermijdelijk een rookkanaal te moeten installeren. Heeft u bijvoorbeeld een open haard of houtkachel? Dan is een goed werkend rookkanaal van groot belang. Via dit kanaal wordt de ontstane rook goed afgevoerd. Het rookkanaal loopt helemaal door tot boven de nok van uw huis, waar de rook via de schoorsteen het huis kan verlaten. Het is belangrijk dit product te laten installeren door een deskundige. U weet dan zeker dat het netjes, snel en vakkundig gebeurt. Hierdoor geniet u vele jaren zonder zorgen van de warmte in uw huis. En veilig, want onze vakmensen houden rekening met de nieuwste veiligheidsaspecten. Laat de experts van Deyle Loodgieters BV u helpen. Zij installeren graag rookkanalen!

Welk rookkanaal mogen wij installeren?

Voordat wij een bezoekje aan u brengen om de afvoer voor uw rook te installeren, kunt u kiezen uit twee soorten rookkanalen. Het ene rookkanaal heeft een stenen opgemetseld kanaal. De ander bestaat uit een dubbelwandige RVS of gegalvaniseerde stalen buis. Onze deskundigen weten precies hoe zij een kanaal moeten installeren. Een stenen rookkanaal mag geen scheuren bevatten bijvoorbeeld. Daarnaast moet de diameter niet te groot zijn, want dit kan te veel kou naar binnen brengen. Als uw huis nog niet beschikt over een kanaal, dan ligt het voor de hand een dubbelwandig kanaal te laten installeren. Dit is momenteel het beste op de markt als het gaat om rookafvoer. Heeft u ook een schoorsteen nodig? Ook daarvoor kunt u bij Deyle terecht.

Rookkanaal installeren

Volgens de voorschriften

Als wij naar u toe mogen komen voor het installeren van een rookkanaal, dan weet u zeker dat wij de klus perfect klaren. Wij houden ons namelijk aan de nieuwste en belangrijkste voorschriften. Daardoor bent u ook verzekerd, mocht er schade of brand ontstaan. Als u het kanaal zelf aanlegt of het door een ongekwalificeerde klusser laat doen, dan bent u niet verzekerd. Kortom, kies voor Deyle. Wij hebben onder andere het volgende al eens gerealiseerd:

 • Schouw en kanaal
 • Kanaal buitenom
 • Kanaal met sprong
 • Schoorsteenrenovatie
 • Inbouwhaard

Mogen wij bij u een rookkanaal installeren?

Bent u overtuigd van de kennis en kunde van Deyle Loodgieters BV? Bel ons dan voor een afspraak of meer informatie via telefoonnummer 075-6163668. Wij komen dan snel uw rookkanaal installeren!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top