skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Rookkanaal maken

Een rookkanaal laten maken door de specialist

Als u in het bezit bent van een haard of kachel, dan is het onvermijdelijk een rookkanaal te maken. Via een rookkanaal kan de rook veilig en makkelijk naar buiten ontsnappen. Een rookkanaal loopt daarom helemaal door uw huis tot boven uw dak. Heeft u ook nog een schoorsteen nodig? Ook die kunnen wij voor u maken. Het is heel belangrijk een kanaal te laten maken door een professional. U weet dan immers zeker dat het vakkundig en veilig gebeurt. Kies daarom voor Deyle Loodgieters BV. Kijkt u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Welk rookkanaal maken wij bij u in huis?

Er bestaan twee soorten rookkanalen. De eerste is de traditionele optie: een stenen opgemetseld rookkanaal. Deze loopt vaak automatisch door in een schoorsteen. De tweede is gemaakt van dubbelwandig RVS of gegalvaniseerd staal. Wist u trouwens dat er verschillende voorschriften gelden voor het maken van een rookkanaal? Onze specialisten zijn hier perfect van op de hoogte. Belangrijk is dat uw kanaal precies gemaakt wordt volgens die voorschriften. Is dat niet het geval, dan bent u straks niet verzekerd bij bijvoorbeeld brand. Laat dus niet die vriendelijke collega ‘die wel een beetje kan klussen’ uw rookkanaal maken. Kies voor een echte expert. Kies voor Deyle.

Waar komt de rook vandaan?

Wij maken graag uw droom tot werkelijkheid. U wilt ‘gewoon’ een nieuw rookkanaal? Die installeren wij graag voor u. Maar misschien bent u ook meteen op zoek naar een mooie kachel of haard. Ook dan bent u bij Deyle aan het juiste adres. Bij ons vindt u:

 • Pelletkachels met pellets
 • Houtkachels in milieuvriendelijke toepassingen
 • Gashaarden voor comfort
 • Gaskachels in vele varianten
 • CV-kachels die innovatief energie maken

Rookkanaal maken

Wij helpen u graag

Kortom, of u nou in het bezit bent van een mooie, romantische, klassieke haard, of juist een moderne kachel in uw kamer heeft staan. Een kanaal voor de rook in onvermijdelijk. Kies voor deze klus de beste vakmensen op dit gebied. Kies voor Deyle Loodgieters BV. Onze specialisten hebben al jaren ervaring. Daarnaast houden zij hun kennis actueel door de nieuwste eisen en voorschriften op de voet bij te houden. Bent u ook overtuigd van Deyle Loodgieters BV? Volg dan de vele die u zijn voorgegaan. Bel ons snel via telefoonnummer 075-6163668. Wij komen spoedig ook uw rookkanaal maken!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top