skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

RVS flexibele buis

Renovatie bestaand rookkanaal

Indien een gemetseld rookkanaal te groot is of aan de buiten kant van het huis zit moet deze gerenoveerd worden. Dit wordt gedaan om een betere schoorsteen trek te garanderen zodat er een moderne hout kachel met een hoog rendement op aangesloten kan worden. Deze renovaties gebeuren meestal met RVS flexibel.
Als het kanaal gescheurd of van een slechte kwaliteit metselwerk is, dient er uiteraard ook een RVS flexibele buis getrokken te worden.

Deze flexibele buis kan in meerdere kwaliteiten geleverd worden, o.a. enkel gedraaid en dubbel gedraaid. Ook horen hier verschillende aansluit- en overgangsstukken bij voor een goede installatie. Verder is het verstandig de nieuwe buis te isoleren met vermiculite korrels. Dit zorgt voor een betere schoorsteen trek en bij het vegen blijft de buis stijf op zijn plek zitten.

flex rol

Wilt u zelf aan de slag met een rookkanaal? In onze webshop kunt u diverse oplossingen hiervoor vinden

flex div rol

Al deze materialen kunnen wij leveren. In 150 mm hebben wij alles op voorraad en kan meestal direct opgehaald worden. Andere maten moeten besteld worden en zijn dan binnen een week leverbaar. Bij ons krijgt u alle nodige adviezen en uitleg hoe u het beste uw project kunt aanpakken. Wij letten er goed op dat u alles goed en vooral veilig maakt.

Uiteraard kunnen wij de werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Hier hebben wij ruime ervaring mee.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top