skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Saenfire

Betaalbare houtkachels voor iedereen

Voor sfeervolle houtkachels van het kwalitatieve, veilige en betaalbare merk Saenfire moet u bij Deyle Loodgieters BV zijn. Saenfire is gevestigd in de Zaanstreek, produceert betaalbare houtkachels voor iedereen. Omdat deze fabrikant staat voor grote service, kunt u deze producten niet online bestellen. Echte kwaliteit moet immers bewust uitgekozen worden. Breng daarom een bezoekje aan onze showroom, zodat wij u meer kunnen vertellen over dit mooie en warme kwaliteitsproduct. Zien wij u binnenkort bij ons in de showroom? Neem anders eerst even een kijkje in ons online assortiment aan houtkachels van Saenfire.

De vele voordelen van houtkachels van Saenfire

Zoals gezegd zijn de houtkachels van Saenfire ten eerste al zeer betaalbaar. De aanschafprijs is al niet zo hoog, maar daarbovenop hebben deze kachels ook nog eens een rendement van minimaal 75%. U kunt dus jarenlang probleemloos hout stoken en genieten van een heerlijk sfeervol vuurtje bij u in de woonkamer. De houtkachels van Saenfire zijn daarnaast gemaakt van gietijzer van zeer goede kwaliteit en voorzien van hittebestendig glas. Wist u dat het glas automatisch wordt schoongehouden door een ruitenreinigingssysteem? Deze kachels zijn dus ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Bent u al overtuigd?

Is een houtkachel ook iets voor u?

Houtkachels van het merk Saenfire geven een ontzettend mooie sfeer, zijn in vele vormen en stijlen te verkrijgen en zijn nog betaalbaar ook. Bekijk snel ons aanbod om uw perfecte houtkachel te vinden. Zit uw ideale houtkachel er niet tussen? Kijk dan ook even tussen de houtkachels van andere merken. Deyle verkoopt enkel hoogwaardige producten, dus misschien ziet u daar wel een houtkachel tussen staan die u ook wel in uw kamer zou willen zien staan? Naast de kachels van Saenfire bieden wij ook kachels aan van onder andere de volgende merken:

  • Nordic Fire
  • Contura
  • Charnwood
  • Altech
  • Scan

Er zit geheid ook een passende kachel voor u tussen!

Brengt u ook vandaag nog een bezoekje aan Deyle?

U wilt een houtkachel laten plaatsen in uw woonkamer? Heel verstandig. Kies ook voor een warm en sfeervol huis. Kom naar onze showroom. Wij vertellen u daar graag meer over onze houtkachels en nemen mee in ons ruime assortiment. Als u eerst wat meer informatie wenst of vragen heeft, dan kunt u ons bellen via 075-6163668. Wij helpen u graag aan een houtkachel van Saenfire!

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top