skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Schoorsteen bouwen

Nooit zonder een expert

Bent u van plan een schoorsteen te (laten) bouwen? Houd er dan rekening mee dat dit volgens de meest actuele voorschriften gebeurt. Men vergeet dit nog wel eens, maar dat levert later problemen op. Heeft u bijvoorbeeld door een niet gekwalificeerde vakman uw schoorsteen laten monteren? Of bent u zelf gaan knutselen op het dak? Dan kan een ongelukje u duur komen te staan. Mocht u namelijk schade aanbrengen tijdens het klussen, of breekt er brand bij u uit? Dan bent u daar niet meer voor verzekerd. Dat bent u namelijk alleen als uw schoorsteen is gemaakt volgens de laatste voorschriften. Twijfel dus niet langer en laat dit product bouwen door een vakman. Of kies ervoor dit zelf te doen, onder begeleiding van deze expert. Bij Deyle Loodgieters BV vindt u deze.

Wij komen graag uw schoorsteen bouwen

Het bouwen van een schoorsteen is een secuur klusje. Het moet ten eerste veilig gebeuren. Bovenop een dak klussen kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Onze specialisten weten zich perfect te zekeren. Vallen is daardoor vrijwel uitgesloten. Ten tweede moet, zoals gezegd, rekening worden gehouden met voorschriften. Onze medewerkers weten precies welke dat zijn. Een derde belangrijk punt is dat een schoorsteen perfect gebouwd moet worden. Worden er tijdens het bouwen plekjes vergeten af te werken? Dan kan de schoorsteen gaan lekker, afbrokkelen of ronduit kapot gaan. Tot slot wilt u er zeker van zijn dat het resultaat weer jaren mee kan. Kies daarom voor Deyle. Wij garanderen u het beste resultaat. Wij werken snel, professioneel en klantvriendelijk. Mogen wij u ook bij u komen bouwen?

Schoorsteen bouwen

Onze producten naast schoorstenen

Omdat wij dé specialist zijn in alles wat met warmte in huis te maken heeft, kunt u bij ons ook terecht voor diverse producten. Naast dat wij schoorstenen renoveren en bouwen, vindt u bij ons het volgende:

  • Houtkachels, de milieuvriendelijkste vorm van verwarmen
  • Pelletkachels, zeer kostenbesparend
  • Cv ketels op hout, zeer inventief
  • Cv ketels op pellets, eventueel met opslagmogelijkheden
  • Haarden, ook in vrijstaande vorm

Naast dat wij u schoorsteen bouwen, kunt u dus voor veel meer bij ons terecht.

Wij maken graag uw schoorsteen

Bent u er van overtuigd dat u met onze experts kwaliteit in en op uw huis haalt? Schakel dan vandaag nog onze vakmensen in. Bel voor een afspraak of meer informatie naar Deyle Loodgieters BV op telefoonnummer 075-6163668. Wij komen graag uw schoorsteen bouwen!

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top