skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Schoorsteen kopen

Laat de rook veilig ontsnappen

Overweegt u een (nieuwe) schoorsteen te kopen? Breng dan eens een bezoekje aan Deyle Loodgieters BV. Wij zijn al jarenlang expert in kachels, haarden en schoorstenen. Onze experts hebben al veel schoorstenen gemonteerd. Zowel in nieuwbouwhuizen als in oude panden. Wij werken altijd volgens de nieuwste voorschriften. Dit is belangrijk, zeker in verband met verzekeringen. Mocht er namelijk brand bij u uitbreken, en u heeft uw schoorsteen niet laten monteren door een gekwalificeerd vakman die werkt volgens de voorschriften? Dan kunt u geen aanspraak maken op uw verzekering. Besluit daarom deze klus te kopen bij een bewezen bedrijf. Deyle staat voor u klaar!

Schoorsteen kopen

Een schoorsteen kopen en zelf monteren?

Nou zijn er natuurlijk voldoende mensen die zelf ook behoorlijk handig zijn. Misschien wilt u de schoorsteen wel bij onze showroom kopen, maar zelf de montage regelen. Dat kan. Bij ons vindt u het meest professionele materiaal. Wij willen u ook graag begeleiden, adviseren en eventueel helpen bij de klus. Het monteren van een schoorsteen is namelijk een heuse klus. Als u overweegt de klus bij ons in te kopen, dan pakken wij deze volledig op. Alles doen wij in eigen beheer. Eventuele boringen, de omkokering en de dakdoorvoer. Onze specialisten doen alles. U heeft daardoor maar één aanspreekpunt. Wij garanderen dat uw schoorsteen prima gemonteerd wordt. U kunt daardoor weer jaren zorgeloos van uw warmte genieten. En veilig. Slecht gemonteerde schoorstenen kunnen namelijk afbrokkelen of lekkage veroorzaken. Voorkom dit. Bel Deyle.

Meer dan schoorstenen alleen

Bij een schoorsteen hoort natuurlijk ook een rookkanaal. En een kachel, haard of ketel. Al deze producten kunt u ook bij Deyle kopen. Wij hebben een groot assortiment. Wilt u een houtgestookte kachel? Of misschien een pelletkachel op cv? Wat dacht u van een moderne, vrijstaande openhaard? Ook voor duurzame ketels met buffertanks kunt u bij ons terecht. Kortom, Deyle is uw partner op het gebied van verwarming. Hierbij een greep uit ons assortiment:

 • Schoorstenen
 • Rookkanalen
 • Kachels
 • Ketels
 • Openhaarden

Kom naar Deyle om uw schoorsteen te kopen

Overweegt u een mooi product te kopen om uw rook veilig uit huis te krijgen? Neem dan contact op met Deyle Loodgieters BV. Wij adviseren u graag en voeren desgewenst de klus voor u uit. Bel telefoonnummer 075-6163668 als u een goede schoorsteen wilt kopen!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top