skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Schoorsteen maken

Voorschriften en verzekeringen

Wilt u een schoorsteen maken? Of overweegt u een professional daarvoor in te schakelen? Bij Deyle Loodgieters BV bent u hoe dan ook aan het juiste adres. Wij monteren of renoveren een schoorsteen met gemak. Maar als u het zelfstandig op wilt pakken, vindt u bij ons het beste materiaal. Desgewenst adviseren en begeleiden wij u bij de installatie. Wat zeer belangrijk is bij het maken van een schoorsteen, is dat het allemaal volgens de nieuwste voorschriften gebeurt. Wordt dit niet gedaan en ontstaat er schade of brand? Dan bent u niet verzekerd. Laat daarom de vakmensen van Deyle u helpen.

Waarom een schoorsteen laten maken door Deyle?

Zoals gezegd is het verstandig schoorstenen enkel te laten maken door/onder toezicht van een deskundige. Deze weet precies welke voorschriften momenteel gelden en hoe de klus veilig en kwalitatief kan worden uitgevoerd. Dan is het nog de vraag welk bedrijf u toevertrouwt voor deze klus. Wij garanderen u dat u met Deyle de juiste partner gevonden heeft. Wij hebben namelijk al jaren evaring in warmtebronnen. Van ketels tot kachels. Van rookkanalen tot schoorstenen. Bij ons kunt u altijd terecht als het om warmte in huis gaat. Ook uw schoorsteen kunnen wij prima bouwen, renoveren of maken. Of u nou in een nieuwbouwhuis woont of in een klassiek pand. Onze vakmensen werken altijd netjes en precies volgens de voorschriften. U weet ook zeker dat de hele klus door ons uitgevoerd kan worden. U hoeft dus geen ander bedrijf in te schakelen voor het maken van uw schoorsteen.

schoorsteen maken

Waar wilt u de schoorsteen voor hebben?

Schoorstenen zijn nodig wanneer u de rook van een warmtebron in huis naar buiten wilt sturen. Deze rook kan van een weggestopte cv ketel komen, maar ook van een indrukwekkende open haard. Voor die producten kunt u ook bij Deyle terecht. Bij ons vindt u:

 • Houtkachels, in vele vormen en stijlen
 • Pelletkachels, zeer kostenbesparend en sfeervol
 • Cv ketels op hout
 • Cv ketels op pellets
 • Haarden, ook vrijstaand te verkrijgen

Wij maken graag uw wens tot werkelijkheid

Wacht niet langer. Bel onze experts vandaag nog. Zij zorgen er spoedig voor dat de rook in uw huis op een nette en veilige manier de weg naar buiten kan vinden. Meer informatie nodig of een afspraak plannen? Bel Deyle Loodgieters BV op telefoonnummer 075-6163668. Wij komen graag uw schoorsteen maken!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top