skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Hout- en pelletkachel deur en glas renovatie

Hout- en pelletkachel deur en glas renovatie en reparatie

Heeft u een kachel waar het glas van stuk is, het koord van vervangen moet worden of moet de kachel in zijn geheel nagekeken worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren, bij u op locatie of in onze werkplaats.

Onze werkwijze

Wanneer u uw kacheldeur wilt laten repareren, er een nieuw koord in wilt laten plakken of er nieuw glas in wilt laten zetten, dan kunt u langs komen met desbetreffende deur. Wij beoordelen deze dan en geven u direct een kosten raming. Na een akkoord renoveren wij de deur of kiest u er voor om dit zelf te doen met advies en materialen van ons.

Wilt u zelf aan de slag met een kachel? In onze webshop kunt u diverse oplossingen hiervoor vinden

Bent u niet in de mogelijkheid de deur langs te brengen, dan kunt u hem ook opsturen per post. Het is wel verstandig eerst foto’s per mail door te sturen voor overleg en een kosten raming.

Is het niet mogelijk om langs te komen en het onderdeel op te sturen, dan kunt een een mail sturen met foto’s en uw adres. Wij ramen dan de kosten voor een bezoek op locatie en komen, na een akkoord, bij u langs.
Voor de bovenstaande werkzaamheden is het verstandig deze uit te laten voeren in de lente- en zomermaanden. In de winter is uiteraard ook mogelijk, maar door drukte lopen onze levertijden dan vaak op.

Wanneer u de montage of renovatie zelf wilt uitvoeren, kunt u alle materialen natuurlijk ook los bij ons kopen. Deze materialen kunnen aangeschaft worden in onze showroom of besteld worden in onze webshop van www.stoveparts.nl

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top