skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Service en onderhoud hout en pellet ketels

Service en onderhoud hout en pellet ketels

Een pellet of hout cv-ketel dient één keer per jaar een servicebeurt te krijgen. Dit is nodig voor het goed en veilig functioneren van de cv-ketel en om eventuele fabrieksgarantie te behouden.
De ketel wordt tijdens het onderhoud grotendeels uit elkaar gehaald. Daar waar as zich in de ketel ophoopt, wordt de ketel grondig schoon gemaakt, kettingen worden ingevet, de sensoren worden gecheckt, alle pakkingen nagekeken en waar nodig  vervangen en de schoorsteen wordt geveegd. Na afloop van het grondige onderhoud wordt de urenteller gereset. Hierdoor is de ketel weer klaar voor een volgens stook seizoen. Deze onderhouds- en servicewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Wij voeren onderhoud uit aan de volgende merken ketels:

 • ETA
 • Okofen
 • Blueburn

Wilt u zelf aan de slag met een kachel? In onze webshop kunt u diverse oplossingen hiervoor vinden

Wanneer u een ander merk ketel heeft, kunnen wij hier in de meeste gevallen ook onderhoud aan uitvoeren, maar helaas is er vaak slecht aan vervangingsonderdelen te komen bij breuk en of slijtage.

Heeft uw een hout of pellet ketel die een servicebeurt nodig? Dan kunt u door ons contactformulier in te vullen laten weten wat er gebeurd moet worden en om wat voor merk en model het gaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor service en onderhoud aan uw hout of pellet ketel.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top