Menu
Naar webshop

Service en onderhoud pelletkachels

Onderhoud en service pelletkachels

Een pelletkachel dient één keer per jaar of elke 1600 tot 2000 uur een servicebeurt te krijgen. Dit moet gebeuren voor een goede en veilige werking en om eventuele fabrieksgarantie te behouden. Tijdens dit onderhoud wordt de pelletkachel voor een groot deel uit elkaar gehaald en worden alle plekken waar as zich ophoopt schoon gemaakt. Ook worden alle pakkingen nagekeken en eventueel vervangen. De schoorsteen wordt geveegd en de kachel wordt geïnspecteerd op diverse punten. Na afloop van het onderhoud wordt de urenteller gereset, zodat de kachel weer klaar is voor een volgens stook seizoen.
Deze onderhouds- en servicewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren net zoals het vegen van de schoorsteen van de pelletkachel.

service en onderhoud pelletkachels

Wilt u zelf aan de slag met een kachel? In onze webshop kunt u diverse oplossingen hiervoor vinden

Wij verzorgen onderhoud aan de volgende merken:

  • Nordic Fire
  • Dielle
  • Wodtke
  • In overleg MCZ

Andere merken kunnen wij in de meeste gevallen wel onderhouden, maar helaas is er vaak slecht aan vervangingsonderdelen te komen wanneer er sprake is van breuk en of slijtage.
Heeft u een pelletkachel die een servicebeurt nodig heeft? Vul dan het contactformulier in en vermeld om welk merk en model kachel het gaat. Dan nemen wij contact met u op. Ook voor service en onderhoud van pelletkachels bent u bij Deyle aan het juiste adres.

service en onderhoud pelletkachels

Corona virus: Onze showroom is gewoon open. We helpen u graag, maar op gepaste afstand.
In het kader van deze afstand, stellen we het op prijs dat u uw kinderen bij de hand houdt of thuis laat.