skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Sfeerhaard

Heeft u ook behoefte aan sfeer?

De sfeerhaard is al jarenlang een gewaardeerd fenomeen. Prettig vuur en comfortabele warmte in huis. Deyle loodgieters- en installatietechniek is een specialist in sfeerhaarden. We beschikken over een ruim assortiment. Wellicht zit uw favoriete sfeerhaard er ook tussen. De sfeer komt niet zomaar tot stand. We adviseren u graag. Daar nemen we dan altijd uw wensen als uitgangspunt bij. Is milieu belangrijk voor u? Overweeg dan een pelletkachel. Daarmee bent u CO2 neutraal aan het verwarmen. Een trendy of toch liever een klassieke haard? Bij Deyle vindt u de ruimste keuze en er is ook vast voor u wel een uitstekend geschikte sfeerhaard verkrijgbaar. Vergeet u niet om voor de juiste afvoer voor uw kachel te zorgen? Deyle is ook specialist in rookkanalen. Wij plaatsen uw rookkanaal op een veilige en comfortabele manier. Zo geniet ook u van optimaal comfort en uitstekende veiligheid.
Sfeerhaard

Deyle kiest voor de beste kwaliteit sfeerhaard

Deyle levert uitsluitend sfeerhaarden en kachels van de beste kwaliteit. Dat vinden we belangrijk. Net als onze klanten trouwens. U vindt bij ons dus diverse Nederlandse merken. Ook voor de beste kwaliteit uit Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië bent u bij ons goed. Het geeft u de mogelijkheden om te kiezen voor een hoog niveau aan kwaliteit en duurzaamheid. En ons natuurlijk de gelegenheid om daarover advies te geven.

Waarom u kiest voor een sfeerhaard van Deyle?

We zetten onze onderscheidende kenmerken graag kort voor u uiteen:

 • Specialist in duurzame verwarmingssystemen
 • Gedegen advies over energiebesparing
 • Een rookkanaal dat zorgt voor veiligheid en comfort
 • Sfeerhaard inbouwen? Voor ons geen probleem
 • Duidelijke informatie en een passende offerte

We zijn graag duidelijk naar onze klanten. Die duidelijkheid stelt u in staat om de juiste beslissing te nemen. Zo weet u ook achteraf precies waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen welke mogelijkheden we voor u in petto hebben.

Maak kennis met onze producten en diensten, bijvoorbeeld een sfeerhaard

We verwelkomen u graag binnenkort in onze showroom in de Zaanstreek. In Koog aan de Zaan vindt u bij Deyle een uitgebreid assortiment. Bijvoorbeeld een sfeerhaard. Veel van onze producten zijn duurzaam. Duurzame verwarmingssystemen zijn onze specialiteit. Meer weten? Bel dan met Deyle op telefoonnummer 075-6163668. U kunt natuurlijk ook bellen voor een persoonlijke afspraak. We nemen ruim de tijd voor u. Bijvoorbeeld over zo’n fraaie sfeerhaard.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top