skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Volendam

Verwarming op gas of toch maar een duurzaam alternatief?

Ook in Volendam zijn veel huishoudens afhankelijk van gas om op te koken en de woning of het bedrijf te verwarmen. Vindt u dit prima, maar wilt u misschien eens iets anders? Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is bij u in de buurt van Volendam gevestigd en biedt u de nieuwste technieken in duurzame verwarmingssystemen. Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor de cv-kachel op gas? Neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om bij u te zorgen voor pelletkachels, houtkachels, de openhaard en de cv-kachel op alternatieve energiebron. Deyle is in Volendam uw specialist in duurzame verwarmingssystemen en levert uitsluitend de beste kwaliteit van de beste merken.

De visie van loodgieters- en installatietechniek bedrijf Deyle

Veel bedrijven hebben de mond vol over duurzaamheid en het gebruik van duurzame energie. Bij Deyle vinden we dat dit samen hoort te gaan met kwaliteit en vakmanschap en misschien ontbreekt het daar bij onze collega’s nog weleens aan. Wij staan al sinds 1967 pal voor onze kwaliteit en vakmanschap en verwachten ook van al onze medewerkers dat zij u dat als klanten in Volendam en elders, voortdurend leveren. Duurzaamheid in de levering en plaatsing van pelletkachels, gashaarden, gaskachels en houtkachels is voor ons van het grootste belang, maar tegelijkertijd willen we niet anders dan u daar een voortdurend hoog niveau in kwaliteit en vakmanschap bij te bieden.

Kachels en haarden in Volendam

Bezoek onze showroom of vraag meer informatie over:

 • Duurzame verwarmingssystemen
 • Pelletkachels
 • Houtkachels met milieuvriendelijke brandstof
 • Openhaard van de modernste soort
 • Gaskachels en gashaarden die ook anders dan op gas worden gestookt

Voor een bezoek aan onze showroom in Koog aan de Zaan kunt u gewoon tijdens de openingstijden terecht, maar u kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs in te laten plannen.

Voor kachels en haarden in Volendam kiest u voor Deyle

Bent u op zoek naar de mogelijkheden die in Volendam worden geboden in duurzame verwarmingssystemen? Kies dan uit het aanbod in pelletkachels, houtkachels, gashaarden en overige kachels van loodgieters- en installatietechniek Deyle. Wij bieden u een ruime keuze in onze showroom in de Zaanstreek, dichtbij u in Volendam. Kom langs voor uw nieuwe openhaard of cv-kachel en profiteer van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van duurzaam verwarmen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 075-6163668. Deyle is uw kachelspecialist in Volendam.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top