Menu
Naar webshop

Warmte opslag

Duurzaam verwarmen bespaart kosten

Wist u dat het u vele stookkosten scheelt als u voldoende warmte opslag genereert? Deze vorm van duurzaam verwarmen is zeer milieuvriendelijk en bespaart u vele kosten. Deyle Loodgieters BV is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het ontwikkelen en bouwen van duurzame verwarmingssystemen. Zo kunt u uw hele huis op hout- of zonne-energie laten verwarmen. Deze warmte voelt heerlijk aan. Zowel qua temperatuur als het goede milieubewuste gevoel. Nu zijn deze brandstofvormen al zeer duurzaam en/of onuitputtelijk. Maar er is nog veel meer mogelijk. We hebben het over de opslag van energie. Als u de gecreëerde energie opslaat, heeft u het nooit meer koud. Kijkt u mee naar de mogelijkheden?

Warmte opslag in vele vormen

Bij ons in de showroom vindt u vele opties om de opslag van energie te waarborgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtkachel of pelletkachel op cv met een bufferinstallatie? Deze buffer zit erbij om de warmte, die niet direct gebruikt wordt, in op te kunnen slaan. Wij vertellen u graag meer over deze buffer. Hij wordt ook wel een boiler genoemd. U kunt deze verkrijgen met een inhoud van 300 tot 5000 liter. In deze boiler wordt warm water opgeslagen. Dankzij deze opslag bent u altijd voorzien van warmte. Onze specialisten leggen u graag uit hoe deze opslag in detail werkt. En hoe u met enkel uw cv kachel en een boiler toch overal en altijd warmte in uw huis kunt voelen.

De voordelen van duurzaam verwarmen

U begrijpt, duurzaam verwarmen biedt u vele voordelen. Zo bent u met het opslaan van warm water indirect veel voordeliger uit. Zeker nu de winters in Nederland kouder worden, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U heeft toch wel warmte in huis! Dat allemaal dankzij de vernuftige opslag. Hierbij nog enkele voordelen:

Warmte opslag

  • U bent onafhankelijk van wisselende energieprijzen; u bent al voorzien in warmte
  • U bezit voortdurend de zekerheid het nooit meer koud te hoeven hebben in huis
  • U kunt uw hele huis verwarmen dankzij één kachel op cv
  • U heeft een warm huis én een mooi object in uw woonkamer
  • U bespaart op milieuvriendelijke wijze vele kosten

Is warmte opslag ook iets voor u?

Klinkt dit duurzaam verwarmen als de oplossing voor u? Wilt u ook milieuvriendelijk energie winnen? Kosten besparen? En altijd voorzien zijn van een warm huis? Bel dan naar Deyle Loodgieters BV via telefoonnummer 075-6163668. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden op het gebied van warmte opslag!

Corona virus: Onze showroom is gewoon open. We helpen u graag, maar op gepaste afstand.
In het kader van deze afstand, stellen we het op prijs dat u uw kinderen bij de hand houdt of thuis laat.