skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Warmte opslag

Duurzaam verwarmen bespaart kosten

Wist u dat het u vele stookkosten scheelt als u voldoende warmte opslag genereert? Deze vorm van duurzaam verwarmen is zeer milieuvriendelijk en bespaart u vele kosten. Deyle Loodgieters BV is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het ontwikkelen en bouwen van duurzame verwarmingssystemen. Zo kunt u uw hele huis op hout- of zonne-energie laten verwarmen. Deze warmte voelt heerlijk aan. Zowel qua temperatuur als het goede milieubewuste gevoel. Nu zijn deze brandstofvormen al zeer duurzaam en/of onuitputtelijk. Maar er is nog veel meer mogelijk. We hebben het over de opslag van energie. Als u de gecreëerde energie opslaat, heeft u het nooit meer koud. Kijkt u mee naar de mogelijkheden?

Warmte opslag in vele vormen

Bij ons in de showroom vindt u vele opties om de opslag van energie te waarborgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtkachel of pelletkachel op cv met een bufferinstallatie? Deze buffer zit erbij om de warmte, die niet direct gebruikt wordt, in op te kunnen slaan. Wij vertellen u graag meer over deze buffer. Hij wordt ook wel een boiler genoemd. U kunt deze verkrijgen met een inhoud van 300 tot 5000 liter. In deze boiler wordt warm water opgeslagen. Dankzij deze opslag bent u altijd voorzien van warmte. Onze specialisten leggen u graag uit hoe deze opslag in detail werkt. En hoe u met enkel uw cv kachel en een boiler toch overal en altijd warmte in uw huis kunt voelen.

De voordelen van duurzaam verwarmen

U begrijpt, duurzaam verwarmen biedt u vele voordelen. Zo bent u met het opslaan van warm water indirect veel voordeliger uit. Zeker nu de winters in Nederland kouder worden, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U heeft toch wel warmte in huis! Dat allemaal dankzij de vernuftige opslag. Hierbij nog enkele voordelen:

Warmte opslag

 • U bent onafhankelijk van wisselende energieprijzen; u bent al voorzien in warmte
 • U bezit voortdurend de zekerheid het nooit meer koud te hoeven hebben in huis
 • U kunt uw hele huis verwarmen dankzij één kachel op cv
 • U heeft een warm huis én een mooi object in uw woonkamer
 • U bespaart op milieuvriendelijke wijze vele kosten

Is warmte opslag ook iets voor u?

Klinkt dit duurzaam verwarmen als de oplossing voor u? Wilt u ook milieuvriendelijk energie winnen? Kosten besparen? En altijd voorzien zijn van een warm huis? Bel dan naar Deyle Loodgieters BV via telefoonnummer 075-6163668. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden op het gebied van warmte opslag!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top