skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Wijdewormer

Ruime mogelijkheden voor duurzaamheid

In Wijdewormer kent u vast wel de reputatie duurzame energie en de maatschappelijk wensen om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energiemogelijkheden. Maar, kent u ook de mogelijkheden om gaskachels te gebruiken in combinatie met meer duurzame vormen van energie. Of weet u wat pelletkachels kunnen betekenen voor de vermindering in milieubelasting door het gebruik van fossiele brandstoffen? Met dit soort vragen, maar ook die over de duurzaamheid van een openhaard, cv-kachel of, bijvoorbeeld, een combinatie van duurzame en niet-duurzame kachels, houden we ons bij loodgieters- en installatietechniek Deyle dagelijks bezig. Dit doen we omdat we u als klant optimaal van dienst willen zijn met de beste merken. ,Wij werken met de nieuwste duurzame technieken en methoden en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. In Wijdewormer en ruime omgeving genieten we daarom en uitstekende reputatie in duurzame verwarmingssystemen.

Vakmanschap en kwaliteit in Wijdewormer

Deyle is uw specialist in Wijdewormer als het aankomt op de beste materialen, kwaliteitsmerken en vakmanschap in duurzame verwarmingssystemen. Dit doen we al bijna 50 jaar en we houden onze vakkennis voortdurend op peil met bijscholing en trainingen van onze leveranciers. Zo zorgen we er, in combinatie met ons professionele ondernemerschap voor, dat u iedere keer opnieuw kunt vertrouwen op onze kwaliteit en service.

Kies uit de ruime mogelijkheden in Wijdewormer

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle biedt u in Wijdewormer en elders ruime mogelijkheden om gebruik te maken van topmerken, kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren en plaatsen, onder meer, de volgende kachels en haarden:

 • Houtkachels in verschillende formaten en stijlen
 • Pelletkachels en de beste kwaliteit pellets
 • Gaskachels van de beste merken, zoals DRU
 • Gashaarden, duurzaam en stijlvol
 • Uw nieuwe cv-kachel en zeker ook die fantastische en duurzame openhaard

Neem voor pelletkachels, houtkachels en meer in Wijdewormer contact op

Bent u nog op zoek naar een goed bedrijf dat zorgt voor duurzame verwarmingssystemen? Kies dan in Wijdewormer ook voor de complete dienstverlening, optimale service en vakmanschap voor Deyle. Wij zijn specialist in duurzame verwarmingssystemen en zorgen voor topkwaliteit pelletkachels, houtkachels, gashaarden, gashaarden en cv-kachels. Kies ook voor uw duurzame openhaard voor loodgieters en installatietechniek Deyle en bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden op telefoonnummer 075-6163668. U kunt natuurlijk dichtbij u in de buurt van Wijdewormer, ook een bezoek brengen aan onze showroom.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top