skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Wormerveer

Voorkom storingen en kies voor de specialist in Wormerveer

Storingen aan de cv-installaties in Wormerveer en elders kunnen voortaan voorkomen worden of opgelost worden met de specialistische expertise van Deyle, sinds 1967 uw specialist met ouderwets vakwerk voor moderne en duurzame techniek. Wij zorgen voor het maken van de samenhang tussen de verschillende onderdelen van uw verwarming. We zetten daarbij de middelen in die precies passen bij uw wensen en zorgen voor een storingsvrije montage en goede werking. Kies bijvoorbeeld voor een cv-kachel op hout of maak gebruik van de duurzame en milieuvriendelijke mogelijkheden in pelletkachels. Onze houtkachels mogen zich, ook in Wormerveer, verheugen in een toenemende populariteit en gashaarden zijn allang niet meer de gas verslindende apparaten uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Bij combinaties tussen houtkachels en een cv-kachel behoren problemen voorgoed tot het verleden. De installatiebranche heeft wat dat betreft een stevige inhaalslag gemaakt en daar profiteert u in Wormerveer en elders via Deyle natuurlijk optimaal van.

Hoe houdt u in Wormerveer en elders de gaskraan gesloten?

We kunnen er dankzij onze vakkennis en expertise in houtkachels en de cv-kachel voor zorgen dat uw gasuitstoot minimaal is. Bekijk de mogelijkheden maar eens bij ons in de showroom dicht bij Wormerveer. Wij leveren bijvoorbeeld een oplossing met kachels die u op de cv-installatie aan kunt sluiten en waarbij warm water wordt opgeslagen in een buffertank. Naast het voordeel dat er geen gas nodig is om te verwarmen, heeft u dan ook altijd de beschikking over warm water. Bent u binnenkort in Wormerveer ook verlost van die ouderwetse boiler die u regelmatig met koud water confronteert? Uw eerste stap is het opnemen van contact met Deyle door ons te bellen of een bezoek te brengen aan de showroom.

Ons assortiment in kachels en haarden in Wormerveer

We geven u een kort overzicht van de mogelijkheden die u bij Deyle kunt vinden, bestellen en laten monteren:

 • Gashaarden
 • Pelletkachels
 • Gaskachels
 • CV-kachel met en zonder combinatie met duurzame energie
 • Houtkachels in diverse varianten

Ook voor uw openhaard op duurzame energie kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij werken uitsluitend met A-merken. Zo bent u altijd verzekerd van het allerbeste!

Neem contact met ons op vanuit Wormerveer en elders

Deyle is uw specialist in duurzame verwarming. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we in Krommenie kunnen bieden? Bel ons dan op telefoonnummer 075-6163668. Wij staan voor u klaar in Krommenie.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top