skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Zaandam

Geschiedenis van loodgietersbedrijf Deyle

In de buurt van Zaandam werd in 1967 loodgietersbedrijf Deyle opgericht. We hebben ons altijd beziggehouden met loodgieters- en installatiewerkzaamheden, waarbij de afgelopen 10 jaar de aandacht steeds vaker is komen te liggen op duurzame verwarmingssystemen. Dit leveren wij bij klanten in Zaandam en in de ruime regio Zaandam in de vorm van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels. Ook bent u in Zaandam bij ons aan het juiste adres voor alle soort duurzame kachels, uw openhaard, een cv-kachel (op hout) en iedere vorm van duurzaamheid bij kachels en haarden. We beschikken over een ruime showroom, waar u talloze voorbeelden kunt vinden van duurzame toepassingen in kachels en haarden.

Vakmanschap en duurzaamheid bij Zaandam gaan uitstekend samen

Deyle staat voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Dat doen we bij u in de buurt van Zaandam met passie en overtuiging, omdat we menen u met deze combinatie de best mogelijke vorm van dienstverlening in kachels en haarden te kunnen bieden. Al onze houtkachels, pelletkachels, gashaarden, gaskachels en openhaard toepassingen zijn daarbij altijd van de beste merken. Het topmerk Nefit is bijvoorbeeld in onze showroom toonaangevend en op het gebied van duurzaamheid hebben wij een bijzonderheid opgesteld. De bio cv-kachel zorgt voor verwarming en tapwater, terwijl de energie wordt geleverd door zonne-energie, houtkachels en pelletkachels. Wilt u kennismaken met deze groene energie ten top? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Koog aan de Zaan bij Zaandam.

Voorbeelden van duurzame kachels en haarden

We zetten graag voor u in een overzicht welke soorten kachels en haarden u bij ons kunt bestellen en laten plaatsen:

 • pelletkachels met pellets en toebehoren
 • houtkachels, milieuvriendelijke toepassingen in houtsoorten en verbranding
 • Gashaarden voor comfortabele verwarming
 • Gaskachels in moderne en duurzame varianten
 • CV-kachel die andere energie kan verwerking dan alleen traditioneel gas

Wij zorgen met onze vakkennis en ervaring voor een optimale dienstverlening. Van uw allereerste informatieve vraag tot de uiteindelijke aflevering, montage en nacontrole. Uw telefoontje of bezoek aan onze strakke, moderne showroom kan de eerste stap zijn naar de realisatie van uw wensen op verwarmingsgebied.

Neem contact met ons op bij Zaandam voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw duurzame toepassingen in verwarming en water? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 075-6163668 of breng een bezoek aan onze showroom in Koog aan de Zaan bij Zaandam.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top