skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Zaanstad

De toename van duurzaamheid in verwarming

In Zaanstad en op tal van andere plaatsen heeft duurzame verwarming met pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels de laatste jaren een stevige plaats ingenomen in de lijst van verwarmingsmethoden. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is met de ontwikkelingen meegegaan. Wij zorgen voor de parate kennis die nodig is om u te kunnen voorzien van het beste advies. Dat doen we al bijna 50 jaar in de buurt van Zaanstad. Met onze vestiging in Koog aan de Zaan zijn we altijd bij u in Zaanstad in de buurt. Ons streven naar kwaliteit en vakmanschap gaat al terug naar de tijd dat de mensen in Zaanstad en door heel Nederland graag de oude roetige kolenkachel de deur uit wilden hebben. Er werd massaal plaats gemaakt voor cv-installaties en verwarming op gas. De trend om te kiezen voor duurzame energie met pelletkachels, houtkachels, gaskachels, gashaarden en andere kachels en haarden is al een flinke tijd gaande. De recente ontwikkelingen met de Nederlandse energievoorziening met gas uit Groningen heeft daarbij gezorgd voor een verder toenemende vraag naar duurzame verwarmingssystemen en kookmogelijkheden.

Uitsluitend topkwaliteit en vakmanschap

We bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze moderne showroom, dichtbij Zaanstad. Hier vindt u een keur aan mogelijkheden van merken van de allerbeste kwaliteit. Maak gebruik van de expertise van onze adviseurs en we zorgen er samen voor dat u in Zaanstad binnenkort ook gebruik kunt maken van een duurzaam verwarmingssysteem.

In de showroom van Deyle

Bekijk de mogelijkheden in de showroom op het gebied van:

  • Pelletkachels en pellets
  • Houtkachels in verschillende varianten
  • CV-kachel die ook op alternatieve energiebronnen werkt
  • Openhaard, de laatste trends en mogelijkheden voor duurzaam gebruik
  • Kachels en haarden die voorzien in de behoefte aan duurzaamheid

Kachels en haarden in de showroom bij u om de hoek in Zaanstad

Wilt u een bezoek brengen aan de showroom van loodgieters- en installatietechniek Deyle BV? Onze showroom is vlakbij u in de buurt van Zaanstad. Bekijk de openingstijden van de showroom in Koog aan de Zaan en kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden in pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels te bekijken en te bespreken. Of vraag naar de mogelijkheden om duurzame energie te combineren met de openhaard en cv-kachel. Voor telefonische informatie of het maken van een persoonlijke afspraak belt u met Deyle op telefoonnummer 075-6163668. We zien u graag binnenkort in Zaanstad.

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top